Scroll Top

NELER YAPIYORUZ?
Görüntü Sistemleri

Çeşitli uygulama alanlarında kullanılan, kablolu veya kablosuz projeksiyon sistemleri, video wall, LED ekran teknolojileri, görsel sunum sistemleri ve daha pek çok teknoloji ve en iyi markaları sizlerle buluşturuyoruz.

Ses sistemleri

Profesyonel ses sistemleri kapsamında hoparlör, amfi, mixer, prosesör, kulaklık ve mikrofon teknolojilerinin uygulamalarını tüm gelişmeleri yakından takip ederek yüksek kalitede hizmet ile sizlere sunmaktayız.

Otomasyon Sistemleri

Otomasyon sistem entegrasyonları, donanım ve yazılım uygulamalarıyla görsel ve işitsel sistemlerin tek bir arayüz aracılığıyla yönetilmesini sağlamaktadır. Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek sizlere en doğru ve teknolojik hizmetler sunmaktadır.

Sahne & Işık Sistemleri

Sahne aydınlatma ve sahne efektleri hizmetlerimizde kullandığımız robot ışık, spot, ışık kontrol masası, takip spotu, moving head gibi ürünlerimizi projeleriniz için özenle ve en kaliteli markalardan seçmekteyiz.

Konferans Sistemleri

Kablolu veya kablosuz seçenekleriyle her boyuttaki konferans salonuna güvenilir, sağlam ve esnek çözümlerle konferans ve tercüme sistemleri kurulumu ve projelendirmesi sağlamaktayız.

Danışmanlık

Alanında uzman çalışanlarımız ile sahip olduğumuz bilgi ve becerileri farklı ve yenilikçi yaklaşımımızla ihtiyaçlarınız doğrultusunda sizlerin hizmetine sunuyoruz.

Dijital Bilgilendirme

Kamu, özel şirketler, ticaret, eğitim, sağlık ve daha pek çok alanda Digital Signage teknolojileri ile dijital görsel içerik provizyonu hizmetlerimizi sizlere güvenle ve en iyi markaları seçerek sunmaktayız.

Ar Ge ve Üretim

Mevcut teknolojilerde sabit kalmıyoruz ve gelişen her teknolojiyi sizler için yakından takip ediyoruz. Yeni uygulamalar tasarlamak için sistematik bir temelde yaratıcı çalışmalar yürütüyoruz.

Teknik Servis Hizmetleri

Yaşadığınız her türlü sorun için alanında uzman teknik servis çalışanlarımızla sizlere satış sonrası hizmet ve kalite güvencesi sağlamaktayız.

REFERANSLAR
YETKİNLİKLERİMİZ

menü
sosyal medya
İletişim
Maslak Mah. Meydan Sk. Spring Giz Plaza No:12 Sarıyer – İstanbul

Tel: +90 212 3205657
Fax: +90 212 9832332
E-Posta: info@tsspro.com.tr